Καλως ηλθατε στον κοσμο της μαγειας!
zakris logo2


Zakris

Ο Zakris είναι ο μεγάλος νικητής του σόου "Ο Διάδοχος του Uri Geller", το οποίο έλαβε χώρα στην Αθήνα, Ελλάδα.

imac-left
uri geller winner
imac-right

So Zakris, the stage is your's...

- Uri Geller -

Υπηρεσιες

Η μαγεία είναι ο κόσμος μας....

Zakris Team

Zakris team... δημιούργησαν το μαγικό όνειρο!

 

team

Στην ομάδα του Ζάκρις, κάθε άτομο, έχει επιλεχτεί κρινόμενο από την εμπειρία του και την κατανόηση του στις πνευματικές δυνάμεις του Ζάκρις. Δε μπορεί ο καθένας να συνεργαστεί με ένα άτομο που αντιμετωπίζει μια διαφορετική ζωή πάνω σ αυτό το τομέα. Όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας, έχουν κάνει αυτή την ομάδα, τη καλύτερη σε όλο το μαγικό κόσμο. Ο καθένας τους έχει κάτι να δώσει στην αμάδα κι όπως λένε κι οι ίδιοι, δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά μια μαγική οικογένεια!

404

Oops! Not found!

Apologies, but we were unable to find what you were looking for.

MAGIC CIRCUS FESTIVAL 1 by zakris

 

Mauris commodo varius leo. Integer a cursus ligula. Donec tempus purus at nisi pharetra facilisis. Praesent eu fermentum est. Curabitur consequat faucibus dolor ut faucibus. Maecenas et dignissim enim. Vivamus venenatis accumsan magna a ullamcorper. Mauris non tincidunt nisi.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure

Μας προτιμησαν

Πρόσφατα Ξενοδοχεία καθώς επίσης και επιχειρήσεις, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν!

Χορηγοι - υποστηρικτες

Λιγα λογια για τον Zakris

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Κριτζάς. Το όνομα ZAKRIS δημιουργήθηκε κατά την παιδική του ηλικία και είναι ένας αναγραμματισμός του επιθέτου του.

Στην ηλικία των 7 χρόνων κατάλαβε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του. Με την πάροδο των χρόνων και κατά την εφηβική του ηλικία άρχισε να βλέπει τον κόσμο εντελώς διαφορετικά, ανακαλύπτοντας κάποια ειδικά χαρίσματα που είχε! Όταν το αποκάλυψε όμως σε συγγενείς και φίλους, ένιωσε την περιθωριοποίηση του κόσμου και αποφάσισε να κλειστεί στον εαυτό του και να μην ξαναμιλήσει ποτέ γι΄αυτό.

Σε ηλικία μόλις 16 χρόνων προσπάθησε να βρει διέξοδο και αναζητώντας κάτι διαφορετικό ανακάλυψε τον κόσμο του θεάτρου.

Στο ενεργητικό του έχει πάνω από 1500 θεατρικές παραστάσεις τόσο σε ερασιτεχνικούς όσο και σε επαγγελματικούς θιάσους, συμμετοχές σε τηλεοπτικά σίριαλ αλλά και στον κινηματογράφο αποσπώντας πολλούς επαίνους και Βραβεία. Με την πάροδο του χρόνου γνωρίζοντας ολοένα και περισσότερο τον εαυτό του και τις ικανότητές του και παράλληλα με το θέατρο, άρχισε να διεισδύει στον κόσμο της Μαγείας. Ήταν ένας κόσμος που επιτέλους του πρόσφερε το καμουφλάζ που πάντα έψαχνε.

Για τον ZAKRIS, η μαγεία δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Γι΄αυτό και στη συνεχή αναζήτησή του, μελετώντας πολλά βιβλία και συγγράμματα και έχοντας περάσει απ΄όλους τους κλάδους της μαγείας, σε συνδυασμό με αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό που πραγματοποίησε, για να γνωρίσει τους πιο Παλιούς του χώρου, τον οδήγησε να καταλάβει ότι ο κλάδος του Mental ήταν ο πιο κατάλληλος γι΄αυτόν.

Ο συνδυασμός του Mental, των ανεπτυγμένων αισθήσεών του και τα εφόδια του θεάτρου τον έκαναν να ξεχωρίσει από την αρχή του Show που συμμετείχε, κάνοντας τον κόσμο να ταυτιστεί μαζί του και δίνοντας του άξια τον τίτλο:

"Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ URI GELLER"

Δημιουργός και διοργανωτής για τρεις συνεχόμενες χρονιές του magic circus festival, το οποίο έλαβε χώρα στο Ηράκλειο, Κρήτης, Ελλάδα, με τεράστια αποίχηση κοινού.

Ο Zakris είναι ο μοναδικός έλληνας μάγος, ο οποίος παρουσίασε ένα βιωματικό σόου με την επωνυμία Zakris REAL FEAR!

about-us2
about-us1

Blog Δραστηριοτητων

Παρασκηνια φωτογραφισης ''ZAKRIS'' Νεα Τηλεοπτικη σειρα.

Παρασκήνια φωτογράφισης ''ZAKRIS'' Νέα Τηλεοπτική σειρά.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ZAKRIS Νέο PROJECT! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! BY SA PROMO.

Escape from hell

ZAKRIS Νέο PROJECT! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. BY SA PROMO.

Hollywood Motor Show

Το Zakris Magic Team για μια ακόμα φορά, αποδεικνύει ότι είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε challenge ή concept μας ζητηθεί. Αυτή την φορά ... hollywood motor show!!!

Load More

Βιντεο

ΟΖ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ - premiere video

 

Load More

Επικοινωνια